4. oktober 2017

Møt Haugesundregionen i Bergen 4. okt.

av Jannicke Kvarven

Påmelding for studenter og de med arbeidserfaring som vil møte spennende bedrifter fra ulike bransjer.

Haugesundregionen ønsker din kompetanse.

Å være jobbsøker nå om dagen kan være utfordrende, selv om du er aldri så kompetent. Det gjelder å finne riktig bedrift. Haugesundregionen huser flere spennende og verdensledende kompetansemiljøer fra ulike bransjer. Mange av disse bedriftene kommer til Bergen den 4. oktober for å knytte nye kontakter.

Visste du at  60-70% av ledige stillinger i Norge besettes via bedriftens eksisterende nettverk? Dette nettverket kan du bli en del av.

Sted: Salem konferansesenter, Tid: Onsdag 4. oktober 2017 kl 18:00 til ca kl 21:00

På programmet:

  • Foredrag – mer informasjon kommer.
  • Stands med mange spennende bedrifter. Næringslivet i Haugesundregionen er variert og spennende og vi er alle klar til å ta imot deg på stand. Det verste som kan skje er at du gjør noen nye bekjentskaper mens du spiser litt god mat.
  • Underholdning: Vidar Hansen er den tidligere politimannen som blander tankelesning og underholdning. Dette har resultert i at Vidar blir omtalt som det nærmeste vi kommer Sherlock Holmes i nyere tid. Du vil på vårt arrangement raskt forstå hvorfor han fikk politiprisen for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge, og hvorfor ledelsen i politiet fikk tilsendt brev fra folk som nektet å gå i avhør med Vidar fordi de mente han så rett gjennom dem.
  • Mat og forfriskninger fra baren. Vi spanderer varm mat og selvsagt noe godt i glasset.
  • Nevnte vi at kvelden er helt gratis? Ta med en venn og meld dere på! Arrangementet har vært fulltegnet de siste fire årene, så her er det første mann til mølla…

Du er invitert til å delta! NB! Begrensede plasser og 18-års aldersgrense.

SE VIDEO HER FRA ET AV VÅRE TIDLIGERE ARRANGEMENTET

En liste over bedriftene du kan møte kommer etter hvert opp nederst på denne siden.