1. January 1970 00:00

Ka skjer ittepå 2016? Påmelding for utstillere

av Jannicke Kvarven

Påmelding for utstillere - alle virksomheter velkomne med!

La de unge bli bedre kjent med din bedrift og næringslivet i Haugesundregionen

Inviterte til sommerarrangementet er avgangsklasseelever fra videregående skoler i hele Haugesundregionen og HSH studenter. Andre studenter og de med arbeidserfaring er også velkomne.

I tillegg til å gjøre seg kjent overfor studenter og arbeidssøkende er dette også en unik anledning å få vist frem sin bedrift og tjenester overfor andre aktører i næringslivet.

Sted: Haugaland Kraft, Bakgården Tid: 9. august kl 18-21

På programmet:

  • Kommuner og bedrifter er klar til å ta imot publikum på stand og la dem bli bedre kjent med næringslivet. Er din arbeidsplass synlig nok?
  • Kenneth Johanson, daglig leder i iDrift Web kunne lett valgt å bli igjen i storbyen. Hvorfor valgte han å flytte hit og hvordan har det vært?
  • Sparebanken 1 SR-BANK gir de unge råd om privatøkonomi. Det blir Kahoot konkurranse med gode premier
  • Underholdning: Nye Bølger er et lokalt prosjekt for utvikling av morgendagens musikere. Prosjektet eies og drives av Karmøy, Haugesund og Tysvær kommune i samarbeid med SYSCO og STAR Rogland. Dette er unge musikere mellom 15 og 25 år som har ambisjoner om å kunne leve av musikken sin i fremtiden. Vi satser på å få vist frem 2-3 ulike artister denne kvelden.
  • Servering til både utstillere og gjester. Deilig mat serveres ute. Og selvsagt noe godt i glasset