5. mars 2018

Iversen Skogen søker designer, frontend-utvikler, prosjektleder og digital produsent / trainee

av Jannicke Kvarven

Vi ønsker å styrke vår digitale satsing mot en stadig mer digitalt fokusert kundemasse. Derfor er vi nå på jakt etter fire nye medarbeidere.

Interaksjonsdesigner

Som interaksjonsdesigner vil du gå inn i vårt designerteam og arbeide med store og små prosjekter for varierte kunder. Vi ønsker en designer som har spisskompetanse på design for digitale flater, men som også vil kunne bli involvert i designprosjekter av alle varianter. Hos oss er du med på hele prosessen ± fra kundemøte til ferdig produkt.

Frontend-utvikler

Oppgavene dine som frontend-utvikler vil bestå av å utvikle store og små webprosjekter for våre kunder. Drifte eget nettsted, utvikle kampanjesider, annonser og andre spennende prosjekter sammen med designere og AD-er i byrået. Fristene er ofte korte så du må trives med å jobbe effektivt.

Prosjektleder

Som prosjektleder i Iversen Skogen vil du jobbe i team med kreatører og digitale rådgivere. Du vil være bindeleddet mellom kunden og resten av det kreative teamet, og skal sørge for at jobbene blir gjennomført som avtalt og til gitte frister og budsjett. Du vil være delaktig i prosjektet fra idé til levering, sette kampanjeplaner og følge opp bestillinger hos annonsører og leverandører.

Digital produsent / trainee

Som digital produsent vil du produsere digitalt innhold og jobbe med annonsering i digitale kanaler for både lokale og nasjonale kunder. Du vil arbeide i team med både kreatører, prosjektledere og digitale rådgivere, og du vil ha direkte dialog med våre kunder.

Les mer og søk på alle stillingene her

Søknadsfrist for alle stillingene er 18. mars.

Hvorfor jobbe i Iversen Skogen? 

Fordi du vil bryne deg på faglige utfordringer i et av Vestlandets mest spennende, kreative kommunikasjonsmiljøer.

Du vil bli med på nyskapende satsninger med ambisiøse kunder, og bli en del av et byrå bestående av dyktige og engasjerte med­arbeidere som brenner for resultater og verdiskapning. Du ønsker gode lønnsbetingelser og velferdsordninger, men kanskje viktigst av alt; du vil ha et helt kobbel av særdeles hyggelige kollegaer.