3. juli 2020

Moro for sommerstudenter på Haugalandet

av Ingrid Greta Lauvås

37 sommerstudenter fra 7 ulike virksomheter var i går kveld samlet for en sosial kveld på Solbakken Gård.

Årets Sildikon Valley ble dessverre avlyst, grunnet Covid-19. Vi satser derimot på full trøkk på Sildikon Valley 2021!

For de av våre samarbeidspartnere som allikevel valgte å beholde sine sommerstudenter i år, arrangerte vi et sosialt treff.

Målet er å sørge for at sommerstudenter i vår region trives, også etter jobb. Samtidig får vi vist frem hva som finnes i vårt område, både av gode tilbud og andre arbeidsplasser enn der de jobber idag. Nettverksbygging og økt kjennskap til næringslivet med spennende utvikling og vekst på Haugalandet er noe av oppskriften i programmet.

Både ansatte og sommerstudenter møtte opp på Solbakken Gård. Av deltakende virksomheter var Haugaland Kraft, Sjøfartsdirektoratet, Haugesund kommune, Miles, Atea, Hatteland og Autostore.

Anette Matre, Chief HR Officer i Autostore holdt et foredrag om Vekst på Haugalandet. Middag ble servert og alle ble engasjert i aktiviteter og konkurranser hvor studentene hadde egne lag mot “de voksne” fast ansatte i bedriftene.

Takk for en fin kveld og et godt samarbeid. Våre virksomheter er heldige som har fått disse unge talentene denne sommeren. Ta videre godt vare på dem og god sommer!

Anette Matre fra Autostore med et glimrende innlegg

Middag i sol og regn

Flotte omgivelser på Solbakken Gård – kan anbefales!

Lag- og samarbeid er viktig for å lykkes!

Vinnerne av hele konkurransen