26. April 2019 08:30

Alle kan bli en god formidler: Men hvordan?

av Jannicke Kvarven

Siri Lill Mannes deler sine erfaringer om bedre formidling, gode presentasjon og en bra pitch.

Samarbeidspartnere fra regionalt omdømme- og rekrutteringsarbeid i Haugesundregionen inviteres til et faglig nettverksmøte fredag 26. april kl 08:30-12:30

Nettverksmøtet vil gi deg en rask oppdatering av de andre partnerne på hva de nå jobber med av spennende prosjekt, utvikling, tanker og ideer.

Siri Lill Mannes fra Speaklab deler sine erfaringer med oss om formidling, presentasjoner og pitch. Du får tips om hvordan du kan fange og holde på oppmerksomheten – og sikre at du får fram budskapet. Hun mener at alle kan bli gode til å formidle. Det gjelder bare å vite hva du skal trene på, og hvordan.

Målet er å bli tryggere, tydeligere og mer overbevisende når du snakker.

Vi avslutter dagen med lunsj servert fra Aibel i deres flotte lokaler på Risøy.

Tid: Fredag 26.april kl 08:30-12:30

Sted: Aibel på Risøy. Mer informasjon kommer.

 

Siri Lill Mannes

Siri Lill Mannes er daglig leder i SpeakLab og instruktør på kurs i presentasjon. Siri Lill stod for åpningen av OECDs World Forum i Paris, intervjuet Angelina Jolie i Geneve, ledet NHOs årskonferanse i Operaen og samtalen mellom Jens Stoltenberg og ekteparet Bill og Melinda Gates samme sted.

Siri Lill jobbet i TV 2 fra starten i 1992, de første årene som utenriksreporter. Den største opplevelsen var møtet med Nelson Mandela den dagen han vant presidentvalget i 1994. I 1995 var hun nyhetsanker i God Morgen Norge. Fra 1999 til hun sluttet i 2010, ledet hun TV2 Nyhetenes hovedsendinger.

I 2000 vant Siri Lill Kringkastingsprisen, mens hun i 2007 ble nominert til Gullruten som beste kvinnelige programleder.

Siri Lill har hovedfag i historie og mellomfag i russisk. Hun har utgitt to bøker: I “Livvakt i helvete – Aleksandr og krigen i Tsjetsjenia” (2003) lar hun oss se krigen i Tsjetsjenia med en russisk soldats blikk. I 2010 kom thrilleren “66 grader nord”.