13. February 2019 18:00

Påmelding utstillere Trondheim 13. feb 2019

av Jannicke Kvarven

Påmelding for utstillere som ønsker å profilere egen virksomhet og skape nettverk blant studenter ved NTNU Trondheim.

 

Sammen bygger vi nettverk med potensielle medarbeidere for fremtiden. Vi øker kunnskap om egen virksomhet og om å bo og jobbe i Haugesundregionen. Pilotprosjektet Sommercase / Sommerjobb 2019 vil også markedsføres i forkant av arrangementet.

Tid: 13. februar kl 18-21. Sted: Realfagsbygget ved NTNU.

Inviterte til dette arrangementet er studenter fra ulike linjer ved NTNU. Ønsker din bedrift å møte studenter fra spesifikke linjer, send en epost om dette til kvarven@h-vekst.no

På programmet blir det korte og faglige foredrag den første timen. Deretter nettverksbygging og besøk av stands i foajeen. Vi går ut og spiser sammen med gjestene til slutt. Det blir organisert busser som går fra NTNU til restauranten Olivia Solsiden.

Yesman er med oss i år også og kjører utstyr fra Haugesund – Trondheim – Bergen – Haugesund.

Overnatting. Hver enkelt utstiller ordner med hotell selv. Vi har 15 reserverte rom på Scandic Nidelven. Hotellrom gjøres opp av hver enkelt ved utsjekk!  Pris kr 1400,- per natt i enkeltrom, inkl Norges beste frokostbuffet. Ved bestilling, henvis til BlockCode “HAU120219” for å få prisen. Rommene holdes til 28. januar.

Noen av bedriftene ønsker møter /speed-dating med studentene i forbindelse med sommerjobb i forkant av arrangementet. Dette organiseres av hver enkelt selv.

(Photo by darolti dan on Unsplash)