1. November 2017 18:00

Den 25. timen MålTID

av Jannicke Kvarven

Ledere med inspirerende bakgrunn fra Haugesundregionen inviterer til måltid, en god middag, for å dele erfaringer, bygge nye relasjoner og skape nye muligheter

MålTID er et tilbud til deg som er sulten på nye muligheter, som vil lære mer og knytte nye kontakter.

En vert, fem gjester – ett måltid!
Ledere med inspirerende bakgrunn fra Haugesundregionen inviterer til måltid, en god middag, for å dele erfaringer, bygge nye relasjoner og skape nye muligheter for seg selv, hverandre og vår region. Måltidene skjer 1. november under Nyskapingsuka.

Inviterte er alle ressurser som jakter på nye utfordringer og muligheter, studenter, gründere eller dere som allerede har startet bedrift. Ingen aldersgrense.

Dette er et tilbud for deg som er sulten på nye muligheter, vil lære mer og knytte nye kontakter. .

Gjestene må søke plass og melde seg på. Mer informasjon og påmelding her.

Se film om MålTID her.

Unge studenter oppfordres å melde seg på. Vi forventer kun engasjement og nysgjerrighet og at du våger å melde deg på. Her kan du lære nytt, spørre om råd eller skaffe deg viktige forbindelser, også blant gjestene. Noen ganger er det greitt å prøve seg på ting man ikke har gjort før. Det verste som kan skje er at du får gode råd og nye relasjoner mens du spiser god mat.

Er du allerede i jobb men mener dette kan være noe for deg? Vi blir aldri ferdig utlært. Meld deg på! Her kan du lære noe som kan bety noe for deg og jobben din.

Gründere eller har en gründer i magen? Her kan du få mange viktige kontakter og nye relasjoner, både blant vertene og gjestene. Kanskje treffer du nye samarbeidspartnere?

Usikker på om du skal melde deg på eller har spørsmål? Ta gjerne kontakt med Jannicke i Haugaland Vekst på epost kvarven@h-vekst.no