27. April 2017 11:25

Faglig nettverksmøte 27. april

av Jannicke Kvarven

Våre nettverksmøter gir økt kunnskap om hva som finnes i vår region. Mingle, bli bedre kjent med hverandre og bli oppdatert på aktuelle og faglige tema.

Vi inviterer til et faglig nettverksmøte og lunsj hos Gassco 27. april 2017 kl 11:30-1400

Inviterte er partnere i det regionale omdømme- og rekrutteringsarbeidet og rådgivere fra ungdoms- og videregående skoler på Haugalandet. Møtet starter med en orientering om Gassco, virksomheten og deres arbeid med å fremme kompetansen i selskapet.

Karmøy kommune ved personalsjef Gyda Dickson vil deretter fortelle om hvordan kommunen jobber for å sikre kompetanse, litt om deres forhold til lærlinger og fremtidig kompetansebehov.

Anette Sæther fra Haugaland Vekst vil orientere om det regionale energiprogrammet “Norwegian Clean Energy Cluster”.

Å ha nettverksmøter sammen med rådgivere fra ungdoms- og videregående skoler via Haugaland Skole og Arbeidsliv er viktig, slik at de ulike bedriftene får gjøre seg kjent overfor rådgivere i skolene og rådgiverne får mer kunnskap om næringslivet og de enkelte bedriftene.

Sted: Vi møtes ved hovedinngang til Gassco, Bygnesveien 75, 4250 Kopervik senest kl 1125.

NB! Vi ber alle om å møte PRESIS på angitt tidspunkt hos Gassco, grunnet innsjekking. I og med at dette er en stor gruppe, må vi ha alle inn på samme tidspunkt og i en pulje.

Det oppfordres til at flest mulig kjører sammen, da det kan forventes å være mangel på parkeringsplasser. 

NB! Kun en personer fra hver bedrift