7. August 2018 16:30

Lederrollen i en tid full av endringer

av Jannicke Kvarven

Hvordan påvirkes lederrollen i en tid full av endringer? Trender og utviklingstrekk i de "nye næringene" i Europa.

Arrangementet er fullt.

 

Hvordan påvirkes lederrollen og de ansatte i en tid full av endringer? Hva er trendene og utviklingstrekkene i de “nye næringene”? Haugaland Vekst med sine partnerbedrifter inviterer til et møte med øverste ledere i virksomheter fra både privat og offentlig sektor.

Som leder inviteres du med for å utveksle og ta del i andres erfaringer.

Tid: Tirsdag 7. august kl 16:30-17:30

Sted: Haugaland Kraft

Program:

Det blir lett bespisning i starten av møtet.

Haugaland Vekst innleder kort om arbeidet med sine prosesser. 

?????????????????????????????????????????????????????????

Direktør i Stavangerregionens Europakontor, Heidi Kristina Jakobsenforteller om trender og utviklingstrekk i Europa knyttet til de «nye» næringene (digitalisering, fornybar satsing osv) som vil påvirke Norge

Morisb

“Den neste store disrupsjonen: Modige ledere” av Stein Inge Morisbak, Direktør Utvikling og Digitalisering hos Haugaland Kraft

Haugesundregionen har behov for mer samhandling for å styrke regionens posisjon. Det handler om å vise frem en kompetent region med eksisterende virksomheter, kompetanse og fagmiljø. Posisjonering gjelder ikke kun for å tiltrekke og beholde kompetanse, men også for å tiltrekke etableringer, investeringer og ikke minst for å oppnå politisk goodwill i forbindelse med større regionale prosesser som flyplassen, E- 134 og lignende.

Møtet er ferdig kl 17:30, men etter møtet inviteres alle til å bli igjen for å få med seg noe av arrangementet «Ka skjer ittepå?» sammen med ordførerne.

Det serveres tapas kl 18:00 og Olav Linga, adm.dir Haugaland Kraft ønsker velkommen ca 18:15.