16. February 2022 17:00

Påmelding Trondheim 16.02.2022

av Ingrid Greta Lauvås

Påmelding for utstillere som vil bli med til Trondheim!

Påmelding for utstillere

Påmeldingsfrist 10. desember 2021

Tid: 16. februar kl 17-21.
Sted:
Mer informasjon ang lokaler kommer.

Endelig kan vi reise til Trondheim igjen! Jobben med å bygge nettverk med studenter er fortsatt like viktig. Vi skal fortsatt øke kunnskap om våre virksomheter på Haugalandet, treffe NTNU studenter – og ikke minst hverandre!

 

Vi skal selvsagt markedsføre Sildikon Valley 2022 i forkant av og under arrangementet for de som skal delta på dette i sommer. Men man må ikke delta på Sildikon Valley for å få utbytte av arrangementet i februar.

Program
Inviterte til dette arrangementet er studenter fra ulike linjer ved NTNU. Mer informasjon om program kommer, men vi planlegger å gå ut og spise sammen med gjestene til slutt.

Hotell
Som tidligere kommer vi utstillere til å samles i baren på Scandic Nidelven etter arrangementet. Utstillere bestiller rom selv og hotellrom gjøres opp av hver enkelt ved utsjekk.
ARB kode for å booke rom: BHAU160222 – Koden er gyldig til: 01.02.22
E-post til hotellet: nidelven@scandichotels.com.

Utstillere bestiller også egne flybilletter. I år har vi dessverre ikke transport av utstyr til Trondheim, dette må utstillere sørge for selv.

Ønsket fagfelt og klassetrinn
For at dere skal få møte akkurat de studielinjene og studentene dere ønsker, er det viktig at dere fyller ut hvilke fagfelt og klassetrinn dere ønsker i påmeldingsskjemaet nedenfor.