Ledige stillinger

Det er mange spennende muligheter i Haugesundregionen for deg som jobbsøker!

Få en oversikt over ledige stillinger ved å sjekke NAV sine sider.

Det vil også alltid være noen ledige stillinger som dessverre ikke lyses ut. Nettverk er derfor viktig. Følg med på våre event sider og delta gjerne på noen av våre arrangement for å knytte viktige kontakter for fremtiden. Vi er årlig å treffe i noen av storbyene i Norge.

Send din CV til oss

Haugesundregionen har et stort nettverk av både private og offentlige virksomheter. For de som ønsker å komme til vår region eller flytte tilbake, tilbyr vi å sende ut deres CV/jobbsøknad til våre kontakter. Dette er kun et tilbud for de som bor utenfor Haugesundregionen men vurderer å flytte hit. Send din CV til oss!

E-post: post@h-vekst.no

Når det gjelder arbeidssøkere som allerede bor i regionen anbefaler vi at disse tar direkte kontakt med virksomhetene som kan være aktuelle. Arbeidsgivere som er partnerne i omdømme- og rekrutteringsarbeidet i Haugesundregionen finner du nederst på denne siden: https://haugesundregionen.no/om-regionen/

Looking for work in the region of Haugesund?

Check Haugesundregionen.no for a list of some of the companies operating in our districy (scroll down the page). Please visit their web pages to find vacancies.

You can also visit Nav.no for tips on finding work and registering yourself as a job seeker at NAV.