27. januar 2023

CEGAL søker engasjerte og motiverte utviklere i Haugesund

av Karianne Ellefsen

Energi-sektoren står overfor tøffe utfordringer for å kunne levere sikkert, langsiktig og bærekraftig. Ved å tilby lettfattelig og moderne programvare, konsulenttjenester i verdensklasse, og sikre og stabile skytjenester, bidrar norske Cegal med løsninger for det grønne skiftet.

Cegal har vokst til å bli en ledende internasjonal teknologileverandør innen energisektoren med 900 ansatte i 8 land, men har fremdeles sitt hovedkontor i Norge. Nå ser de etter to nye utviklere til sitt kontor i Haugesund, èn på front-end og èn på back-end. I avdelingen jobber det allerede 35 dyktige utviklere, teknologer, prosjektledere og salg- og markedsspesialister.

 

Selskapet håper nå å finne engasjerte og motiverte utviklere som ønsker å jobbe med varierte, krevende og meningsfylte teknologiutfordringer for våre spennende kunder.

Cegal søker et høyt faglig engasjement og motivasjon for å gjøre en forskjell hos våre ansatte. Nye ansatte vil raskt få ansvar og tillit til å levere på spennende utfordringer, og egne erfarne tech-mentorer som gir faglig utvikling og sparring.

 

 

Interessert i å høre mer? Les stillingsannonsene her: Front-end utvikler og Back-end utvikler