9. juli 2024

PwC Haugesund er ny samarbeidspartner!

av Karianne Ellefsen

PwC er et verdensledende miljø innen revisjon og rådgivning, og PwC Haugesund har opplevd solid vekst over flere år. Kontoret fokuserer på å utvikle medarbeidere for å skape og sikre verdier for kundene. Fremtidsplanene våre inkluderer å være best på bærekrafts- rådgivning, gjøre kundene våre bedre med ny teknologi og AI, samt å jobbe tverrfaglig med teknologi og andre fagområder.

 

Revisorens rolle er viktigere enn noen gang og nå får revisorene en nøkkelrolle når de nye kravene til bærekraftsrapportering i næringslivet trer i kraft fra 2024.

Vi søker nyutdannede økonomer med bachelor- eller mastergrad i økonomi, regnskap og revisjon, som er læringsvillige, nysgjerrige på teknologi, og har gode samarbeids- og analytiske ferdigheter.

Er du nyutdannet og på jakt etter en jobb som gir deg mange muligheter? Hos oss kan du vokse faglig og personlig i et miljø som er skapt for utvikling, som gjør deg virkelig god på det du vil bli. Vi samarbeider hver dag i både små og store team for å løse viktige problemer for våre kunder, hvor du kommer tett på ledere og andre beslutningstakere i næringslivet

 

Vi er på jakt etter opptil to nyutdannede til revisjonsavdelingen i Haugesund.

Her søker vi både bachelor og masterstudenter. PwC kan også gi stipend til bachelorstudenter som ønsker å ta masterstudier.

Ta kontakt med Espen Sunde for en uformell prat, og sjekk ut ledige stillinger hos PwC her.