8. juni 2023

MINGEL 7. juni – Sosial nettverksbygging

av Karianne Ellefsen

Onsdag 7. juni var MINGEL på plass i Garasjebryggeriet Brewery & Distillery i Haugesund. Denne gangen var det en god blanding av folk som har vært med tidligere og helt nye ansikter.

Takk til Haugaland Vekst som var MINGEL-vert denne gang. De som minglet denne gang fikk en kort innføring i hva Haugaland Vekst jobber med. Vi benyttet kjangsen til å stille deltagerne noen spørsmål om hva de ønsker at MINGEL skal være fremover. Nyttige tilbakemeldinger tas med videre inn i det videre arbeidet med å utvikle denne fine møteplassen.

Som den regionale aktøren Haugaland Vekst er, så var tematikken på quizen ganske så lokal og regional. Det ble kåret en vinner og vi kan melde om mange kreative svar og mye latter underveis.

MINGEL har nå begynt å bli en fast møteplass for mange i regionen – og vi møter nye og interessante mennesker hver gang. Noen har kun bodd her i 3 uker, mens andre har bodd og jobbet her lenge. Noen har flytter til regionen fra andre norske byer, andre kommer fra det store utland og mange har flyttet «him» igjen. Uavhengig av det så er MINGEL et sted hvor du kan bli kjent med nye mennesker, få tips om ting du kan gjøre på fritiden, innblikk i noen av regionens mange bedrifter/selskapet og kommuner, og sist men ikke minst et sted hvor du kan få nye venner.

Nettverksbygging er viktig i jobbsammenheng, men vi opplever at den sosiale nettverksbygging som skjer på MINGEL er utrolig nyttig for de som deltar. Her utveksler folk telefonnummer og planlegger å møters for å gjøre noe kjekt sammen ved en senere anledning.

Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger som vi har fått – MINGEL er en etterlengtet og viktig møteplass for mange i regionen.

Vi tar sommerferie – men vi er tilbake i september!

   

Hva er MINGEL?

MINGEL er et lokalt konsept fra Haugesundregionen, med mål om å ønske tilflyttere og alle andre velkommen til regionen.

Gjennom uformelle sammenkomster ønsker vi å hjelpe folk som jobber på Haugalandet med å komme i kontakt med hverandre, og spre budskapet om alle de flotte tingene regionen har å tilby – ting å se, ting å gjøre, og hvor du kan se og gjøre dem.

Følg med her for neste arrangement!