21. september 2021

SYSCO søker dyktige og engasjerte utviklere i Haugesund

av Ingrid Greta Lauvås

Har du god erfaring som Backend-utvikler? Synes du det er spennende å være i et godt faglig miljø og få muligheten til å videreutvikle deg ved å jobbe med dyktige kolleger og spennende kundeprosjekter?

For vår Application Development avdeling i Haugesund ser vi etter deg som er engasjert i det du jobber med og er åpen for nye erfaringer. Søker du et uformelt miljø med through-the-roof engasjerte kollegaer, innflytelse og gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere? Da bør du lese videre.

Hvem er vi?

SYSCO er et solid og svært raskt voksende teknologiselskap, spesialisert i energibransjen og dedikert til å snu komplekse IT utfordringer til digitale suksesshistorier. Med over 270 ansatte og nesten 500 millioner i omsetting er vi et «akkurat passes stort» selskap, med muskler til å gjøre store ting samtidig som vi er lettbente, har lite byråkrati og høy grad av innflytelse. Vår drøm er å bygge et sagnomsust tech-selskap i Skandinavia med en ustoppelig kultur og sterke verdier. Mangfold er en viktig del av miljøet og vi har spesialister fra over 20 land, med stor aldersspredning og god balanse av kvinner og menn. Har du lyst til å være med på det?

Hvem er du?

Du har minimum 5 års erfaring som Backend-utvikler. Du er faglig sterk, nysgjerrig og blir engasjert av å lære deg nye ting. Det å være en dyktig lagspiller er noe du kan stå inne for. Du har evnen til å ha en god dialog med kunder, teamet ditt og setter deg godt inn i kundens behov og ønsker. Og du er som oss når det kommer til å synes det er spennende å jobbe med, og rundt følgende teknologier:

 • REST, SaaSogcloud
  · ASP.NET, C# / Java
  · Microservices
  · RabbitMQ/ActiveMQ el.l
  · MySQL
  · ORM (Nhibernate)
  · Domain-Driven Design
  · Agil utviklingsmetodikk

Mangler du kjennskap til et eller flere av disse områdene kan det kompenseres med evnen og motivasjonen til å lære deg dette. Stillingen krever at man er flytende i norsk og engelsk.

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og hvor det er store muligheter til å påvirke. Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet. Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. På FNs verdensdag for kulturelt mangfold i 2021 ble SYSCO kåret til det beste mellomstore, norske selskapet i forhold til likestilling og mangfold av Equality Check og CARE. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Andre goodies du får hos oss:

 • Gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
 • Sosiale events
 • En flat struktur, stor frihet og rask vei til avgjørelser
 • Gode forsikringsordninger
 • Når grensene åpnes og det er tid for ferie kan vi også friste med mulighet til å booke en av våre leiligheter i Spania

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Se video med våre kollegaer og hør hva de sier om å jobbe i SYSCO >

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med Director of Application Development Christian Veigner, christian.veigner@sysco.no, mobilnr +4748147550

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no.